Lunsj, forrett, kveldssnack. Uansett anledning, dette er en rett som må prøves. 4 personer. 4 skiver rugbrød1 avocado1-2 ss sitronsaft1 fed hvitløk2 ss creme fraisheSukkerSalt og pepperFrisk dill, koriander eller gressløk
En liten vri på det tradisjonelle rekesmørbrødet og det smaker helt nydelig. Gode reker servert på fersk loff, med fennikelsalat og crème fraîche dressing ღ
Her smaker det vår, dette er skikkelig snaddermat, med gode reker og nydelig lettkokte asparges. Sløyfer du skiven under aspargesen og egget, er dette en nydelig forrett, da bruker du bare to asparges per person og litt mindre reker, og serverer forretten med en tynn toast
Rekesmørbrød er jo bare så nydelig godt nå i disse sommertider. Å det fins nok like mange varianter av rekesmørbrød som det fins personer som spiser dem
Rekesmørbrød med avokado. Sprø bruschetta med krepsehaler er en fin lunsj eller forrett. Du lager de på 15-20 minutter som også er en stor fordel når man skal ha middagsgjester