Rekesmørbrød oppskrifter

Rekesmørbrød med avokadokrem

Rekesmørbrød med avokadokrem

Lunsj, forrett, kveldssnack. Uansett anledning, dette er en rett som må prøves. 4 personer. 4 skiver rugbrød1 avocado1-2 ss sitronsaft1 fed hvitløk2 ss creme fraisheSukkerSalt og pepperFrisk dill, koriander eller gressløk
Rekesmørbrød med fennikelsalat ღ

Rekesmørbrød med fennikelsalat ღ

En liten vri på det tradisjonelle rekesmørbrødet og det smaker helt nydelig. Gode reker servert på fersk loff, med fennikelsalat og crème fraîche dressing ღ
Rekesmørbrød med asparges og smilende egg

Rekesmørbrød med asparges og smilende egg

Her smaker det vår, dette er skikkelig snaddermat, med gode reker og nydelig lettkokte asparges. Sløyfer du skiven under aspargesen og egget, er dette en nydelig forrett, da bruker du bare to asparges per person og litt mindre reker, og serverer forretten med en tynn toast
Sommerens rekesmørbrød

Sommerens rekesmørbrød

Da båten ankom Cancun i Mexico, fikk jeg servert et rekesmørbrød jeg aldri glemmer. Perfekt som lunsj mat eller forrett i et sommerparty
Hjemmelaget Aioli på rekesmørbrød..

Hjemmelaget Aioli på rekesmørbrød..

Rekesmørbrød er jo bare så nydelig godt nå i disse sommertider. Å det fins nok like mange varianter av rekesmørbrød som det fins personer som spiser dem
Avokadosalsa Guacamole

Avokadosalsa Guacamole

Rekesmørbrød med avokado. Denne er helt enkelt supergod. Fantastisk som tilbehør til alt av tex-mex, biff, kylling, grilling mm
AIOLI -  Provence-smør ♫♪

AIOLI - Provence-smør ♫♪

Rekesmørbrød med god hjemmelaget aioli ♥. Aioli er majones med hvitløk. Den blir mye brukt i middelhavsområdet og kalles også for Provence-smør
Rekedressing

Rekedressing

Den er helt fantastisk, og gir en helt ny opplevelse av et rekesmørbrød. Rekens bestevenner er loff, sitron og den evinnelige tubemajonesen
AIOLI

AIOLI

Rekesmørbrød med god hjemmelaget aioli ♥. Aioli er majones med hvitløk. Den blir mye brukt i middelhavsområdet og kalles også for Provence-smør
Bruschetta med krepsehaler

Bruschetta med krepsehaler

Rekesmørbrød med avokado. Sprø bruschetta med krepsehaler er en fin lunsj eller forrett. Du lager de på 15-20 minutter som også er en stor fordel når man skal ha middagsgjester
Glad i reker?

Glad i reker?

I går ble det nydelige rekesmørbrød her, med egg og reker, majones og sitron og et med reker, avokado og litt pepper