Imens kraften koker, rens blåskjelleneog putt de en oppvarmet gryte med olivenolje. Riv av hodene på rekene, varm opp en liten gryte, hell i en ss olivenolje, så en ss smør og til slutt halvparten av den grovhakkete sjalottløken, salt og pepper
Ta kjelen av platen og vend forsiktig inn rekerogblåskjell. (Hold deg langt unna reker i lake. Risotto er en italiensk risrett, som man lager med respekt og følelse ♡ღ
Hotte reker eller scampi er et must på tapasbordet, men er også en fortreffelig forrett. Er rekene/scampien allerede kokt skal de kun tilsettes like før serveringTilsett sitronsaft og dryss over persille og/eller andre friske urter
Tilsett så fisken delt i terninger og la dette trekke i ca fem minutterHa i rensede reker/krepsehaler rett før serveringServér med godt brød og en dæsj creme fraiche
en liten neve kokte scampi eller reker. Fiskesuppe er utrolig godt, raskt og enkelt. Du kan selv variere hvilke grønnsaker og hva slags sjømat du vil ha oppi, her får du min favoritt
Bruk, gjerne laks og breiflabb, skalldyr, evt reker, blåskjell sjøkreps, kongekrabbe, krabbeklør. Legg skalldyr, evt reker, blåskjell helt til slutt, de trenger bare å få litt varme