Jeg synes det er rein sløseri, og fullstendig uaktuelt for meg, i grønnsaker er det jo masse fibrene , og ikke for å glemme at jeg ikke trenger mel til jevning når jeg lager den slik
Det er mulig å beskrive med ord hvor godt dette var, rett og slett helt en rein nytelse. Kjøttretter. Slikt kjøtt må være helt tint og helst ha fått lagt i romtemperatur før man begynner å steike den
Reinsdyrkjøtt fra Finnmark er høyt verdsatt også utenfor fylkesgrensene, og lammekjøttet fra Nordland er blitt kåret til landets beste – og det norske lammekjøttet er som kjent verdens beste
Reinsdyrskav er kjempeflott kjøtt som kan brukes til mye. Vietnamesiske reinsdyrnudler. - Ha i vann utrørt med buljong/fond, kanel, anis, løk og ingefær
Jeg er ei som er veldig glad i kjøtt, og når jeg ikke ofte nok har råd til ordentlig godt kjøtt som rein eller rådyr, eller bare så enkelt som biff, så går det på svinet løst