Rein buljong kjøtt oppskrifter

Tomatsuppen Hellstrøm hadde besvimt av

Tomatsuppen Hellstrøm hadde besvimt av

Jeg synes det er rein sløseri, og fullstendig uaktuelt for meg, i grønnsaker er det jo masse fibrene , og ikke for å glemme at jeg ikke trenger mel til jevning når jeg lager den slik
Indrefilet av hjort fra Osterøy

Indrefilet av hjort fra Osterøy

Det er mulig å beskrive med ord hvor godt dette var, rett og slett helt en rein nytelse. Kjøttretter. Slikt kjøtt må være helt tint og helst ha fått lagt i romtemperatur før man begynner å steike den

Norske mattradisjoner?

Reinsdyrkjøtt fra Finnmark er høyt verdsatt også utenfor fylkesgrensene, og lammekjøttet fra Nordland er blitt kåret til landets beste – og det norske lammekjøttet er som kjent verdens beste
Vietnam møter vidda

Vietnam møter vidda

Reinsdyrskav er kjempeflott kjøtt som kan brukes til mye. Vietnamesiske reinsdyrnudler. - Ha i vann utrørt med buljong/fond, kanel, anis, løk og ingefær
Sodd med reinkjøtt

Sodd med reinkjøtt

 Sodd med reinkjøtt, buljongen serveres ved siden av. Nå må du smake om buljongen er passe kryddret.  Sodd med reinkjøtt

Rendalshakk

600 g grovkvernet kjøtt fra elg, rein eller storfe. 6-7 dl kraft eller buljong. Kok opp og la trekke til grønnsakene er møre, ca 30min

Krydder og Marinader

Egner seg godt til vilt, for eksempel elg, hjort, rein, fugl. I Nord-Europa brukes laurbærblad i buljonger, supper, gryteretter, sauser, og pikkels