Tilsett kyllingbitene, kraft, soyasaus, kokosmelk, erter, redcurry paste og ingefær. Oppskrift. Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side
Tilsett kokosmelk og kyllingkraft i kjelen, og ha deretter i sukker, fishsauce og soyasaus. Tilsett redCurry og ingefær, og la det frese med i ett minutt
De viktigste ingrediensene du må ha er kokosmelk og RedCurry Paste, som du nå får på alle butikker. Har du kokosmelk og “curry paste”, er du sikret et godt måltid
Oppskriften er egentlig med kyllingfilet, men jeg hadde kyllingkjøttdeig for hånden og brukte den. Hvis du er av den hotte typen kan du gasse på med curry paste til svettedråpene pipler i panna og du nærmest får horn og hale, eller du kan modere deg og nyte en rund og smakfull curryrett med kokosmelkens litt søte ettersmak
Oppskrift på Redcurry med kylling. Det er uendelig mange varianter du kan lage med en base av curry paste og kokosmelk, her har jeg laget en med rød curry paste og kylling
tilsett redcurry paste og bland godt med grønnsakene. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
i enhver thaibasert suppe og i denne suppen trenger du også redcurry paste. Hvis du ikke har god kyllingkraft og benytter buljonterning, reduser mengden til