- Pass på at løkringene er helt tørre når du tar de ut av ovnen for da vil de kunne oppbevares lenge i en kakeboks, men som all annen dehydrert rawfood smaker de best når de er helt ferske
Det er virkelig en av ulempene med dehydrert rawfood. ♦ 4 dl hasselnøttpulp = restene fra hasselnøttmelk♦ 25 ml hasselnøttmelk **♦ 3 ss raw palmesukker♦ 8 ss kokosnektar eller agevenektar/yaconsirup ♦ 2 ts psyllium husk♦ 3/4 ts vaniljepulver♦ Ei god klype saltSlik gjør du
Fremgangsmåten er rett og slett bare å hive alt sammen oppi en god food proseccor. Disse ballene er raw, sukkerfrie og supre å servere som dessert nå i juletiden, eller som en ettermiddags snacks for deg selv
Dette er en vegetar restaurant med stort utvalg i vegetar, vegansk og noe rawfood. Vi spiste raw wraps og salat med hummus og drakk en veldig god grønn juice basert på agurk, sitron og selleri
Ønsker du himalaya salt (ofte benyttes innen rawfood prinsippene), finner du det HER. Jeg har fått tilbakemeldinger at jeg må blogge om enkle oppskrifter for nybegynnere, så da gjør jeg selvsagt det
Denne majonesen er dessuten mye magrere enn tradisjonell majones, ikke at fett er farlig for fett er bra, men spiser man rawfood får man i seg mye fett i andre kilder
I knekkebrød og rawfood kjeks bruker jeg linfrø, men spiser det ikke ofte, nettopp fordi jeg ikke vil risikere å basere kosten på delvis harske eller varmeskadede planteoljer