I knekkebrød og rawfood kjeks bruker jeg linfrø, men spiser det ikke ofte, nettopp fordi jeg ikke vil risikere å basere kosten på delvis harske eller varmeskadede planteoljer
fresh or frozen raw peas. In a blender or food processor, puree all ingredients until smooth. Dette gjelder maistortillas og knekkebrød uten soya, melk og hvete
Jeg deler oppskriften på mine rawfood kjeks som går unna som varmt hvetebrød her i hus. Det er kanskje min favorittdings på kjøkkenet og brukes til alt fra kjeks, knekkebrød, snop, jerky, lever og sopp
Alt dette kan lages som rawfood (knekkebrødene og bokhvetecunchen må da i en dehydrator. mandelmelk oppå* Avocadosmoothies (100 % grønnsaker) (lavt karbo innhold)* Grønn smoothies laget av 50/50 grønnsaker og frukt* Linfrøkjeks/knekkebrød (disse er også lavkarbo) med pesto & avocado eller mandelsmør/himalayasalt og evt. Lykke til- Agnete 50/50 grønnsaker og frukt* Linfrøkjeks/knekkebrød (disse er også lavkarbo) med pesto & avocado eller mandelsmør/himalayasalt og evt
Iherb er ein av dei største og beste nettbutikkene innenfor helsekost, kosttilskudd, proteinpulver, økologiske/glutenfrie varer, rawfood, naturlige sminker/kremer og massemasse meir
En dehydrator brukes i rawfood verdenen og bruker lave temperaturer og vifte for å tørke mat. Paraflexx underlag for å tørke flytende masse som for eksempel knekkebrød
- knekkebrød. Skal bestille meg en dehydrator i det nærmeste, og oppskrifter følger i tiden fremover. Reneé Voltaire har gitt ut mange bøker innen Rawfood og har mange gode produkter