Kan serveres med en tomatsaus. Om du skal lage ravioli har mange en tendens til å sprekke ved koking. Bland dette i en kjøkkenmaskin med kniver til tomatsaus
Neste rett var ravioli fylt med spinat og ricotta, utrolig godt. Deretter fikk vi pasta med tomatsaus, stekt aubergine, burrata og basilikum, det hele toppet med sprøstekt skall av aubergine
Hovedretten min var hjerteformet ravioli fylt med "karotener", bl. De hadde flere typer lyst brød, tomater, frisk frukt, fruktjuice, stekte grønnsaker med couscous, bønner i tomatsaus, egg tilberedt på forskjellige måter og flere typer ost
denne middagen var å lage en skikkelig luksusrett med hjemmelaget ravioli fylt. tomatsaus. ravioli er ingen vanskelig sak, men man trenger en pastarulle for å få den tynn
En klassisk ravioli med ricotta og basilikum stod for tur. Tomatsaus til denne retten lager jeg uten tomatpuree (som jeg vanligvis bruker) for å få en litt friskere smak
Kok ravioli etter anvisning på pakken. Server ravioli med tomat- og bønnesaus. Varm oljen i en stekepanne, og stek hvitløk og løk til det har fått farge