Ratatouille oppskrifter

Klippfisk Ratatouille...

Klippfisk Ratatouille...

Klippfisk er en råvare vi nordmenn er alt for lite flinke til å benytte oss av. Dette er kortreist mat med lange tradisjoner her i landet
Oppskrift: Ratatouille

Oppskrift: Ratatouille

Ratatouille er et klassisk og sunt tilbehør som kan brukes til det meste. Jeg hadde ratatouille som tilbehør til stekt torskefilet og blomkålmos
Ratatouille

Ratatouille

Denne gangen ble det ovnsbakt torsk i folie som ble servert til ratatouille, men du kan like gjerne servere den inntil grillet kjøtt
Ratatouille

Ratatouille

Du kan ha ratatouille som tilbehør til mye, vi bruker å lage ovnsstekte koteletter. Dette er en rask og enkel rett, og du kan gjerne lage opp en større porsjon med ratatouille og fryse ned i passende porsjoner
Ratatouille

Ratatouille

Mange, meg selv inkludert – av og til – lager ratatouille raskt ved å steke opp grønnsaker i panna. Her er ei oppskrift på den ultimate ratatouillen, inspirert av ei kokebok jeg har fra Provence
Ratatouille á la Nina

Ratatouille á la Nina

( Denne retten kan lages med ingredienser du har i heimen og etter smak og behag ). 1 stk løk. 3 stk champignon
Ratatouille

Ratatouille

Ratatouille (som egentlig bare er ei grønnsaksform) er både enkelt, sunt og godt. Bland ratatouille og spagetti sammen på en tallerken, ha over litt hakka fersk basilikum og masse(
Ratatouille

Ratatouille

// Ratatouille av aubergine, squash, løk og paprika i en tomatsaus med urter //. GA_googleAddAttr("Tag", "ratatouille")
Ratatouille - Vegan

Ratatouille - Vegan

I dag lagde jeg ratatouille med hvite bønner og soyabønne-spagetti, jeg velger økologisk når jeg får tak i
Ratatouille – grønnsaksrøre

Ratatouille – grønnsaksrøre

Ratatouille, eller grønnsaksrøre, er vel en matrett de fleste kjenner som en tilbehørsrett, enten til kjøtt, fisk eller pasta
Ratatouille

Ratatouille

Ratatouille er en grønnsaksstuing som stammer fra Provence i Frankrike og som passer til det meste av kjøtt, fisk og pasta
RATATOUILLE

RATATOUILLE

aubergine, fransk, franskmat, løk, ratatouille, squash, stekte grønnsaker, thomas keller, tomat, urter 4 personer
Ratatouille

Ratatouille

1 stor aubergine, delt i store terninger2 squash, delt i store terninger3-4 ss olivenolje1 løk, finhakket1 rød paprika, i store biter1 fennikel, i tynne strimler1 gul paprika, i store biter1 boks hakkede tomater1 kinesisk hvitløk, presset1 ts tørket basilikum1/2 ts timian1 ts dijon sennep1 ss soyasaus (glutenfri tamari fås på helsekost)salt og pepperStart med å ha aubergine i en bolle, strø salt over og bland det godt sammen
Penne «Ratatouille»

Penne «Ratatouille»

Grill paprikaene i ovn til skinnet er svart. Legg dem over i en liten pose og la dem ligge til skinnet er enkelt å dra av
Ratatouille

Ratatouille

Retten er hentet fra boken "Helt naturlig mat" av René Zografos. Boken har jeg skrevet om tidligere. Denne oppskriften har nydelig smak og er veldig lett å lage
Provencalsk ratatouille med ägg

Provencalsk ratatouille med ägg

sade hon om ratatouillen. stoppa ner dem också i ratatouillen. Det är inte alltid man får vara profet i sitt eget kök