Du kan ha ratatouille som tilbehørtil mye, vi bruker å lage ovnsstekte koteletter. Dette er en rask og enkel rett, og du kan gjerne lage opp en større porsjon med ratatouille og fryse ned i passende porsjoner
Ratatouille (som egentlig bare er ei grønnsaksform) er både enkelt, sunt og godt. I denne forma finner du en hel haug av gode grønnsaker som fungerer fint som tilbehørtil blant annet kylling, eller som en rett i seg selv
Retten er hentet fra boken "Helt naturlig mat" av René Zografos. Boken har jeg skrevet om tidligere. Denne oppskriften har nydelig smak og er veldig lett å lage
Dette er ikke en ekte ratatouille. Men ved å tilsette grove grønnsaker som gulrøtter og sellerirot er den mer mettende og kan erstatte annet metningsgarityr som potet, pasta eller ris
Kyllinglår er så mye saftigere en fileten og blir her perfekt akkompagnert med en smakfull ratatouille og dissefantastiskeovnsstekte potetene som er sprø utenpå og myke inni
Som en ratatouille, bare bedre. Dersom du bruker ovn. Sommerens beste grilltilbehør. Det er litt av poenget med denne salaten at den skal være helt myk, litt som ratatouille (men bedre