Gratinerte poteter er ikke helt det samme som fløtegratinerte poteter. Gratinerte poteter smaker nydelig, og det er en enkel rett å lage hvis du skal servere mat til mange – her hos oss har vi denne potetretten nesten alltid som tilbehør hvis flere er samlet for å grille, til kjøtt og så er den nydelig tilbehør til fiskeretter
Ha raspetpotet og raspet rødbeter i en sil og press ut så mye vann du klarer. Røstipoteter er enkelt å tilberede, det er godt og passer til mange retter
Klem gjerne ut en del av vannet i poteten etter at den er raspet. Passer ypperlig til stekt kjøtt. Som tilbehør til en middag, så blir det ofte ris, pasta eller vanlig kokte poteter
Litt raspet sitronskall (kan sløyfes). Dette er enkelt å tilberede også, med både poteter og grønnsaker i samme form i stekeovnen, da er det kun bacon og fisk å konsentrere seg om
Related PostsQuinoa pohaKulcha med trøffel og soppNykålboller i kremet saus – Cabbage kofta curryPunjabi Dum aloo – Poteter i tykk og kremet curryBrokkoli parantha – Nystekt flatbrød med brokkoliPaneer butter masala