1. Lammekjøttet kan kjøpes ferdig lettsaltet i butikken. Du kan ellers salte det selv ved å gni kjøttet godt inn med salt og la det ligge natten over i kjøleskapet
I går hadde jeg mine døtre med kjærester, og noen venner på raspeballer. Jeg må vist kjøpe meg en snor så jeg kan ha brillene rundt halsen hele tiden, for jeg ser åpenbart ikke godt nok uten hi hi
Innerst inne har jeg nok spøkt litt med denne retten en stund, for i frysen hadde jeg både kjøttboller (laget samtidig med «Bryggesesporens burgere») og frosne «mini-raspeballer»
Mange restauranter og serveringssteder har hatt typisk norsk, og også ganske spesiell, mat - jeg snakker raspeballer, kjøttkaker i brun saus og smalahove
Raspeballer HER. Ti på topp middagstips 5. 29. 01. 2017 kl. 18. 00 i. Uke meny. 2 kommentarer. Denne uken kommer kun forslag på rådyre middagstips, nå er jeg lei av å lage billig god mat
Så nå er det jammen meg ikke farlig å gi seg i kast med baking, for dette melet er helt utrolig bra, det er enkelt å bake med, jeg bruker det til omtrent absolutt alt fra raspeballer til kaker, og smaken er kjempegod, og bakeegenskapene helt fantastisk til glutenfritt å være
Mandag hadde jeg folk på raspeballer (oppskrift på glutenfrie HER og vanlige rasper finner du HER)og det betyr rester i mange dager, og at alle gjestene pluss enda flere fikk nyte godt av maten