Her er en moderne vri på den tradisjonelle raspeballen. Det fine med raspeballer er at du kan gjerne døpe de om til Gnocchi og ha de oppi en tomatsaus, eller bruke de som tilbehør oppi supper
Søndag hadde jeg raspeballer både vanlige og glutenfrie. Men det som er greiene med raspeballer er at jeg ikke kan ha for lite, derfor spiser jeg rasper tre dager etter hverandre he he
Raspekaker, raspeballer, komle, potetball, klubb, kompe. Eg er iallefall oppvokst og vand med å kalle det raspekaker eller raspeballer, så overskrifta deretter
Jeg elsker kumler og da gjerne på "trøndersk" vis med stekt flesk og søt brunost saus. På Vestlandet er det mest vanlig å servere kumlene sammen med kjøtt ,(svineknoke), grove pølser og kålrabi
1. Lammekjøttet kan kjøpes ferdig lettsaltet i butikken. Du kan ellers salte det selv ved å gni kjøttet godt inn med salt og la det ligge natten over i kjøleskapet
Raspeball av søtpotet med bacon og sjampinjongSyrniki - russiske pannekakerDel på. Maisbrød er perfekt å servere som tillegg til et mangfold av hovedretter
Noen steder serverer de kanskje pinnekjøttet sammen med vossakorv og raspeball. Om du ikke kjenner til raspeball, kjenner du kanskje til et av dens andre navn raspekake, komle, kompe, klubb eller potetball
Raspeball av søtpotet med bacon og sjampinjongRoquefortgratinert kreolske sommerkoteletterDel på. Nok en nydelig rett som tar 10 minutter med arbeid, men timer med venting