Nanbrød er et populært brød til sterke retter og spises i Iran, Afganistan og sentralasia. Nanbrød blir brukt til å plukke opp mat med av den som spiser, på lignende vis som man ellers ville bruke fingrene eller en skje
Kjøttet stekes raskt på høy varme for å få en fin stekeskorpe. Legg opp maten på nanbrødet ved å ta en rikelig mengde rømme i bunnen og en god porsjon kjøtt
Varm nanbrødeneraskt i ovnen eller i grilljernet med litt olje, salt og frisk koriander på. Det går så raskt fordi man har både over- og undervarme, samt at jeg delte filetene
nanbrød/baguetter. Vi serverer med nanbrød, ris og salat hvis vi har det. Da Joakim og jeg flyttet sammen, gjorde vi noe som revolusjonerte vår middagplanlegging
Deigen vil bli fast ganske raskt, men likevel myk. Siden jeg prøver å redusere på raske karbohydrater som ris og hvitt brød i hverdagen, har jeg valgt å servere denne retten med en spicy blomkålblanding og et lavkarbo nanbrød
Tilsett karri, creme frech og tika masala, rør til det er blandet sammen tilsett kyllingkjøttet tilsett maisen Gi et oppkok Verdens beste suppe klar til servering Server gjerne med deilig nanbrød
Flere av mine andre indiske retter har vært mer avanserte og tidkrevende (og helt verdt det når man første setter seg ned for å spise), men denne indiske festklassikeren var både lett, ukomplisert og raskt (Hvis man ikke regner med marineringstiden i kjøleskapet, selvsagt)
Varm nanbrødeneraskt i en stekepanne på middels varme. Serveres med en avkjølende og frisk raita av yoghurt og mynte, litt frisk salat, nanbrød og en spicy mango chutney