Dette er den perfekte søndagsmiddag på en hustrig høstdag enten du skal lage middag til to eller mange, for når du først har fått alle ingrediensene i gryten, lager den seg selv i stekeovnen
Ikke minst er den veldig rask og enkel å lage. Eller som søndagsmiddag med hyggelig selskap, stearinlys og noen glass rødvin til – jeg kan love deg at gjestene dine vil glede seg til å spise med en gang de kommer inn døra og kjenner lukten fra kjøkkenet
Skjær gjerne opp kjøtt og grønnsaker kvelden før og oppbevar dem adskilt i plast, i kjøleskapet til neste dag, da går det raskt og 'slenge' ingrediensene i gryta
Det ligger i ryggmargen at søndagsmiddagen må være spesielt god. Server med brød, og gjerne tørt brød du har smurt med olivenolje og hvitløk, for deretter å grille raskt i ovnen
Krydre kotelettene med salt og pepper, brun dem raskt i en stekepanne på begge sider. Ingenting er som enkel, men god søndagsmiddag som passer seg selv
Dette kan like så godt være en søndagsmiddag som en rask hverdagsmiddag. Fjellørret er fin å steke eller grille hel, den er mild og god på smak og passer sammen det meste