Denne smuldrepaien er så superrask å lage. Ha i smeltet smør og bland smuldredeigen raskt sammen. Hva med å lage en lettvint og kjempegod Smuldrepai med rabarbra og vaniljekrem denne sommermandagen
Smuldrepai - med rabarbra. La paien sette seg litt på benken før du serverer. På denne smuldrepaien med rabarbra hadde jeg bare en dæsj mager vanilje kesam
Ta paideigen ut av ovnen og fordel raskt marengsrøren jevnt over toppen av paien. Pisk eggehvitene og vaniljen til eggehvitene er halvmyke og du kan lage myke spor i marengsen som «flyter sammen» igjen ganske raskt
Smuldre sammen smør, mel og sukker raskt i en foodprosessor. Rabarbrapai med vaniljekrem. Rabarbraplanten (vitenskapelig navn Rheum rhabarbarum) er en gammel, hardfør, mat- og medisinplante (staude) som opprinnelig kommer fra de nordlige og sentrale deler av Asia
Smuldrepai går raskt å lage, raskt og steke, kan varieres i det uendelige og er noe de fleste liker. Et fast innslag i våre bursdager er smuldrepai med blåbær, servert lun med vaniljeis
Paideigen lages enten ved å ha alle ingrediensene i en food processor med hakkekniv og kjøre på full hastighet til deigen samler seg, eller ved å først smuldre smøret i de tørre ingrediensene og deretter kna deigen raskt sammen med vannet
Tilsett kaldt vann og arbeid deigen raskt sammen med fingertuppene. Fyll med smått oppskåret rabarbra, som legges lagvis med sammenblandet sukker og potetmel