Denne grovepizzabunnen er et velsmakende, raskt og sunt alternativ til deg som er på jakt etter noe sunnere enn den klassiske lyse pizzabunnen av hvete
En grov, sunn og proteinrik pizza som holder deg mett lenge. Oppskrift pizzabunn. 60 min rask gange m/stigning på mølla – tilsvarende 4 km. 60 min rask gange m
Grunnen til at eg elsker denne pizzabunnen med tunfisk som ingrediens er fordi den er utrulig saftig, får en sprø skorpe, smaker utrulig godt (den smaker IKKJE tunfisk), den er utrulig rask og enkel å lage, krever ingen heving, er utrulig sunn full av proteiner, fiber og grove karbohydrater, mettande, mektig og glutenfri
Sunt, raskt og super godt. Om du skal ha pizza men har lyst på noe annet enn spelt pizza med kjøttboller og bacon, kan jeg ellers friste med - Tynn, grov og proteinrik pizzabunn med spekeskinke - Tunfiskpizza - Søtpotetpizza med hvitt fyll - Italiensk pizza med pepperoni - Spizy pizza Håper du finner en pizzavariant som frister Kristine ♥ 4 dl speltmel
Stek karbonaden raskt på stekepannen og legg den over pizzasausen. Jeg har byttet ut litt av hvetemelet i pizzaoppskriften med grovt mel, enten sammalt rug eller sammalt hvete
Rask, enkel, proteinrik, grov, nydelig pizza som kan nytes kvardag som helg ♥ . Forrige helg blei det pizza både Lørdag og Søndag, med to forskjellige varianter av pizzabunn som både er sunne, grove og gode