Rakfisk oppskrift oppskrifter

Rakfisk på skje

Rakfisk på skje

Topp potetskivene med en liten klatt rømme, en pen bit med rakfisk og til slutt litt finsnittet rødløk og finsnittet eple
Rakfisk

Rakfisk

 Rakfisk er enkelt å servere.  Rakfisk.  Del rakfisken i skiver,. 250-300 g rakfisk .  Rakfisk er enkelt å servere
Rakfisk med rødbetchutney og pisket rømme

Rakfisk med rødbetchutney og pisket rømme

Rødbetchutny finner du oppskrift på HER. Her får du et spennende alternativ til klassisk servering av rakfisk med smakfull rødbetchutny, pisket frisk seterrømme og flatbrød
Lefseruller med rakfisk

Lefseruller med rakfisk

Disse rullene er fylt med smakfull rakfisk, pisket rømme, egg og vårløk. Tradisjonelt rakfisktilbehør med andre ord
Lefse med rakfisk og eplekompott

Lefse med rakfisk og eplekompott

rakfiskfilet uten skinn og bein. Ca. 25 biter. Skyll eplene godt og skjær dem i små terninger. Ha terningene i en liten kasserolle sammen med splittet vaniljestang, sukker, vann og sitronsaft
Julens mat - rakfisk

Julens mat - rakfisk

På fredag mens jeg var ute og spiste gresk mat etter den fantastisk fine kirkekonsertenså spiste samboern noe han liker veldig godt, nemlig rakfisk
Sild og rakfisk på Mexico-reis

Sild og rakfisk på Mexico-reis

Oppskrift på guacamole med mango, rød løk og rakfisk. Etter eit besøk på den vesle restauranten Comala i Madrid, blei dei to oppskriftene under til
Lutefisk 2014

Lutefisk 2014

Lutefisk, like mangfoldig som rakfisken. Oppskrift under. Samme problemet med lutefisk som med rakfisk altså
Bursdagsfeiring i fuglekassa

Bursdagsfeiring i fuglekassa

Rakfisk og lefse. I går feiret vi makens fødselsdag med en del av familien og tradisjonen tro hadde bursdagsguttensvingt seg godt og flott over grytene på kjøkkenet
Med gull i øyet

Med gull i øyet

Og siden rakfisktiden er over oss, passet det jo godt å prøve dem til akkurat det. Etter en oppskrift av Willy Wyssenbach, som  jobbet på Continental i Oslo
Rødbetchutney

Rødbetchutney

Rødbetchutneyen passet perfekt til grillede pølser fra Pølseveven og skal også brukes til årets rakfisk
Blinis med godt tilbehør

Blinis med godt tilbehør

Man kan også bruke sild, rakfisk, rå laks, gravet laks eller kveite osv. Blinis er russiske pannekaker som i Russland har blitt ensbetydende med tilbehør til russisk kaviar
Hvorfor surdeig?

Hvorfor surdeig?

Surdeig kan puttes i samme boks som bløtlegging av nøtter og frø og fermentering av andre matvarer, som kefir, yoghurt, rakfisk og surkål