Glimrende som egen rett, som en tapasrett til et julekoltbord eller som forrett til en festmiddag. Her får du et spennende alternativ til klassisk servering av rakfisk med smakfull rødbetchutny, pisket frisk seterrømme og flatbrød
Ellers er det ofte rakfisk, reinsdyr, kveite eller torsk og gratinert juleskinke på menyen. Forretten varierer hvert år, det er alltid noe lett og enkelt som inntas sammen med champagnen
Husker tilbake til de laaaaange middagene med ribbe, surkål, rakfisk, lutefisk, pinnekjøtt likte jeg og kalkun var greit, hadde det ikke vært for den forferdelige rosenkålen
Som en liten forrett, snacks eller aftensrett. Rakfisktartar. Rakfiskmousse med akevitt. Beregn 250-350 g rakfisk (rakfisk med ben og hode) pr person. Beregn 75-100 g rakfiskfilet pr person. Ca 250 g rakfisk, filet. 250 g benfri rakfisk
Når jeg hører om gravlaks eller for den saks skyld rakfisk ser jeg for meg utrolig kompliserte prosesser som tar måneder på fulltid for å få til et par spiselige filèter