Raita oppskrift yoghurt tomat agurk oppskrifter

Raita

Raita

½ tomat, finhakket. En frisk middagsdressing med smak av agurk og koriander. Da er det deilig å ha raitaen på tallerkenen
KYLLING TIKKA MASALA MED MIXED RAITA

KYLLING TIKKA MASALA MED MIXED RAITA

Når en har fulgt en oppskrift fra punkt a-å så kan maten fremdeles være smaksløs fordi enhver middagsrett skal avsluttes med ”å smake til”
Indisk kyllingkebab

Indisk kyllingkebab

Serveres med en avkjølende og frisk raita av yoghurt og mynte, litt frisk salat, nanbrød og en spicy mango chutney
♥ Masala papadum

♥ Masala papadum

Papadum er glutenfrie og løvtynne indiske brød av linsemel som kan brukes som chips til å dippe i spicy chutney eller smakfulle dressinger som raita

Meny uke 13

Der kan det lønne seg å feks lage raita og nanbrød kvelden før om man ønsker kokkeleringa skal gå fort unna på fredagen
Tikka masala med kylling

Tikka masala med kylling

Server med ris, raita, mangochutney og nanbrød. Resultatet ble en blanding av en oppskrift fra Trines matblogg og en oppskrift jeg hadde etter å ha vært på matlagingskurs hos Niru (Masala Magic) i Oslo
Oppskrift på vegetarisk pytt-i-panne

Oppskrift på vegetarisk pytt-i-panne

Til raitaen. Ha yoghurten i en bolle, og press sitronsaften oppi. Vend inn agurk og tomat, og ha det over i en serveringsolle eller lignende
Raita med agurk

Raita med agurk

agurk, fokus, hjemmekokklauget, hjemmelaget, hvitløk, korianderfrø, kumin, mynthe, oppskrift, Raita, yoghurt
RAITA ER EN VELSMAKENDE YOGHURTSAUS

RAITA ER EN VELSMAKENDE YOGHURTSAUS

Hos oss er det den perfekte smaken til nan-brød, salater og de oppskriftene jeg bruker på indiske retter
Raita

Raita

Her er min datter Karolines oppskrift. Raita er en deilig indisk yoghurtsaus som smaker kjempegodt.  Ha i  knust  kummen, yoghurt og limesaft
Lammecurry med Raita

Lammecurry med Raita

Nå som jeg ikke bor i det nabolaget lengre blir det sjelden, så da jeg spottet Lise Finckenhagens oppskrift på denne lammecurrygryta måtte den bare prøves ut