Middagstips: Raclette - revet ost til å ha over potetene (så kan man steke potetene og osten under racletten slik at osten smelter) Rachel - the inside story!
Savoie – alpenes spisskammers, samt kunsten å lage fondue På menyene finner du ikke bare ostefat, men et utall gratinerte eller varme osteretter, som Tartiflette, Raclette og ikke minst Fondue GULL I MUNN
Raclette Den smeltede massen skrapes over poteter. Vi har stort hus og plass til masse morsomme kjøkkenduppeditter og racletten er en favoritt Kokeboka mi
Raclette Kok potetene med skallet på. Hold poteter, blomkål, brokkoli og bacon varmt oppå raclettjernet. Skjær osten i skiver TINE.no
Alltid kos med raclett! Godt tips til kosemat. Ellers koker jeg poteter på forhånd slik at alle kan lage føltegratinerte poteter om de ønsker. Raclett er fantastisk Mat for små mager
Nydelig eple- og løksaus Den passer til indrefilet, enten stekt hel i ovnen, i fondue, eller stekt på racletten. Sølvløk, stekt sjampinjong, cherrytomater, råstekte poteter, etc Casa Idylle - Kjerrberg - drømmer og virkelighet
Taco i ovn Samgyeopsal (stekt kjøtt) på Raclette. 30 min ca 2 poteter 1 gullerot ½ løk ½ fedd hvitløk ½ boks bønner i tomatsaus 1 ss tomatpure 1 dl vann Litt Mat for en
iPad, SiFi og miniburgers... Vi fant ut at racletten er genial til bordsdekningen. Burgers, bacon og poteter holdes varme på toppen Så går dagarna i Agnetas liv
Uke 48 Denne uken har siden KJØKKENUTSTYR lagt ut bilde fra bloggen min om raclette, det er veldig fint middagstips Nina Bakke
Laks med grønnsaker Samgyeopsal (stekt kjøtt) på Raclette. 30 min ca 2 poteter 1 gullerot ½ løk ½ fedd hvitløk ½ boks bønner i tomatsaus 1 ss tomatpure 1 dl vann Litt Mat for en