Rabarbra pai med lokk oppskrifter

Rabarbrapai

Rabarbrapai

Deigen som blir til overs kjevles ut på bakepapir og skal brukes til lokk. Rabarbrafyll. Dette er den beste paideigen jeg noen gang har smakt
RABARBRAPAI NÅ, KAN DET VÆRE MULIG?

RABARBRAPAI NÅ, KAN DET VÆRE MULIG?

Denne gangen blir det en paimed bunn, fyll og lokk. Kjevl ut og kle paiformenmed mørdeigen. Nå er jeg ferdig med utenlandsreise, Bergenstur(nesten det samme)og nesten ferdig med en kraftig influensa
RABARBRAPAI

RABARBRAPAI

Kjøl ned og server med enten vaniljesaus eller is -eller spis den som den er. -)Hell så rabarbrafyllet i den utstekte paideigen - Om du får noe deig igjen kan du lage strimler for å lage ''lokk'' slik vi gjorde - nå var deigen vår veldig smuldrete og det ble et mindre bloggvennlig resultat - men det påvirket ikke smaken det grann
Rabarbra/Jordbær marmelade

Rabarbra/Jordbær marmelade

Idag skal jeg prøve meg på Rabarbra/jordbærpaimed vaniljekrem og lokk. Dermed satt jeg meg i bilen, å kjørte noen gater lenger ned
Jordbær og rabarbra

Jordbær og rabarbra

Til dessert ble det paimed jordbær og rabarbra servert med basilikumsorbet. Inspirasjon til paien fant jeg her
Rabarbrapai

Rabarbrapai

Paien bør nytes lunken , vi serverte den med vaniljeis til og det smakte veldig godt. Begynn med å ha alle de tørre ingrediensene dine i en bolle, sørg for at smøret du skal bruke er romtemperert og kna det inn i de tørre ingrediensene

Cindy Crawford's Strawberry-Rhubarb Pie

Favorittkaken er en herlig, amerikansk paimed jordbær og rabarbra. Ha i jordbær og rabarbra. Pensle over pailokketmed melk og dryss over sukker
Deilig sommerpai ala Villa Villere

Deilig sommerpai ala Villa Villere

Har du ikke noe slikt og syns det er pesete og fjerne stenene med kniv må du heller øke mengden jordbær og rabarbra og droppe morellene, selv om det ikke blir helt det samme
Rabarbrapai

Rabarbrapai

      Kok opp melk og fløte sammen med vaniljesukkeret. La det koke opp og snu forsiktig på bitene før kjelen tas av platen og rabarbraen avkjøles under lokk til den er mør

Rabarbrapai med marengslokk

Bland rabarbrabitenemed hvetemelet. (Fyllet skal bli en tykk masse, men det blir mer flytende etter stekingen pga væsken som er i rabarbraen