Denne gangen blir det en paimed bunn, fyll og lokk. Kjevl ut og kle paiformenmed mørdeigen. Nå er jeg ferdig med utenlandsreise, Bergenstur(nesten det samme)og nesten ferdig med en kraftig influensa
Kjøl ned og server med enten vaniljesaus eller is -eller spis den som den er. -)Hell så rabarbrafyllet i den utstekte paideigen - Om du får noe deig igjen kan du lage strimler for å lage ''lokk'' slik vi gjorde - nå var deigen vår veldig smuldrete og det ble et mindre bloggvennlig resultat - men det påvirket ikke smaken det grann
Paien bør nytes lunken , vi serverte den med vaniljeis til og det smakte veldig godt. Begynn med å ha alle de tørre ingrediensene dine i en bolle, sørg for at smøret du skal bruke er romtemperert og kna det inn i de tørre ingrediensene
Har du ikke noe slikt og syns det er pesete og fjerne stenene med kniv må du heller øke mengden jordbær og rabarbra og droppe morellene, selv om det ikke blir helt det samme
Kok opp melk og fløte sammen med vaniljesukkeret. La det koke opp og snu forsiktig på bitene før kjelen tas av platen og rabarbraen avkjøles under lokk til den er mør