Smuldre mel, havregryn, sukker og smør sammen. Det er jo såååå mye godt en kan lage med rabarbra, og siden det er søndag må det være lov å kose seg litt ekstra, så her kommer en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse blader
Smuldredrysset lages med store havregryn og mandelflak og blir sprøtt og crispy. Hva med å lage en lettvint og kjempegod Smuldrepai med rabarbra og vaniljekrem denne sommermandagen
Rabarbrapai med speltmel og havregryn og toppet med jordbær. Siden det er helg må det være lov å kose seg litt ekstra (og spesielt når det er så dårlig sommervær), så her kommer en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse og smaker nydelig sammen med vispet krem, vaniljeis eller vaniljekesam
Så er vi endelig kommet til oppskriften på dessertpaien. Paibunn. 2 dl havregryn. 2-3 dl bær(blåbær, bringebær, rips, eller rabarbra/jordbær, bare fantasien og smaken setter grenser). Trykk deigen utover i ei smurt paiform ca 25 cm. Smuldrepai finnes her 2 dl havregryn
Du kan bruke rabarbra, plommer, epler mm. Bland mel, havregryn , vaniljesukker og sukker i en bolle. Smuldrepai må være noe av det greieste å lage, utallige muligheter til fyll, rask tillaging og ok steketid
smuldrepai med rabarbra. Skrell og ta ut kjernene av eplene og del de i båterBland de med brunt sukker og kanelBland smør, mel, havregryn og sukker med hendene
Rabarbra, jordbær, skogsbær, bringebær, epler, pærer. Ha romtemperert smør i en bolle, tilsett hvetemel, havregryn og sukker - og begynn å smuldre dette godt sammen med fingrene
Smuldre mel, havregryn, sukker og smør sammen. Siden det er søndag og det må være lov å kose seg litt ekstra (spesielt med så dårlig vær) vil vi dele med dere en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse blader