Dette syltetøyet er en herlig kombinasjon av røde jordbær, moreller og rips. De litt syrlige ripsene harmonerer nydelig med de søte jordbærene og mørkerøde morellene
Jordbærsyltetøy med moreller og rips. Her har jeg dekket kaken med små biter rabarbraog strødd over havrecrumble med vanilje, som gir deilig smak og crunch til kaken
Man finner lett ut av at rabarbraog jordbær kombineres godt med hverandre, både i en klassisk og god rabarbrasuppeog i hjemmelaget rabarbra -ogjordbærsyltetøy
Dette er en høy kremkake laget av to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge (den ble dessverre rosa istedet da jeg ikke fikk tak i wilton sin røde konditorfarge) og en bunn ble farget blå
jordbærsyltetøy. mai kake med rødt og blått sukkerbrød, fylt med krem, kesam og friske bær. Dette er en høy kremkake laget med to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge og en bunn ble farget blå (se lenger nede på siden hvordan det ble)
Smør jordbærsyltetøy over den varme kaken og rull den sammen fra kortsiden. Jeg har brukt jordbær ograbarbra fordi det er sesong for det akkurat nå og fordi jordbær ograbarbra smaker så utrolig godt sammen, men det er selvsagt mulig å bruke annen frukt og bær
No når rabarbraen står så fint i hagen, gjeld det å utnytte han. Då boka til Gunda Djupvik "Sylting og safting heile året" kom ut, laga eg mykje godt frå henne