Hans, med supper, sorbeter, grøt og kanskje syltetøy. DET BLE EN ENKEL RABARBRAKOMPOTT. Deretter begynner den jo å bli litt trælete og ikke så attraktiv
Rabarbravannet er mindre søtt enn saftog smaken trekkes ut av frukten mens den står i kjøleskapet. Holdbarheten er selvfølgelig ikke like god som saft eller sirup med mye sukker, men da har man i hvert fall godt drikke å by på gjennom sesongen
Kok opp og la det småkoke til det ikke kommer mer saft fra rabarbraen. Mål opp ingrediensene, skyll rabarbraenog hell sukker ograbarbra i den øverste delen
Bland også inn noen jordbær sammen med rabarbraen hvis du har noen til overs. Har du rabarbra i hagen, så benytt deg av de friske, saftigeog syrlige stilkene i oppskrifter
Når vi ser bort ifra rabarbraen er selvfølgelig jordbærogså populært på sommertider. Ikke la det koke for mye, rør hele tiden slik at du har kontroll på at jordbærene ikke overkokes og blir tamme i fargen
(Husk å ikke fylle flaskene helt fulle, saften ekspanderer når den fryses)Lag en pusjbolle med rabarbrasaft, sprit , kullsyreholdig vann og masser av frosne jordbær,samt mynteblad
Sil og smak til med evntuelt mer limesaft. Hjemmelaget limonade laget av rabarbraogjordbær. Kok opp rabarbra, sukker, vann og limeskall på middels varme, la stå å trekke på svak varme til rabarbraen er mør
La det koke sakte opp, så dannar det seg saft etterkvart. Mmmmmmm, for en herlig dessert, rein nytelse ♥Har laga Mascarponekrem med rabarbra- ogjordbærkompott
Rabarbrasyltetøy med hint av vanilje ogjordbær. du kan lage herlig og iskald rabarbra suppe som passer godt i denne sommervarmen, du kan lage sirup, saft, syltetøy, finkutte den og ha den i skuffekaken eller du kan bruke den i salater