Det er rabarbratid, og akkurat nå smaker de nye stilkene aller best. Rabarbra er ikke så sunt i store mengder, men litt nå i høysesongen må en vel kunne unne seg
Lavkarbo rabarbra kos - en deilig sommer-dessert. Rabarbra sesongen er her og jeg og datteren min laget en sukkerfri rabarbra kompott i går - det smakte helt nydelig
Denne retten er helt perfekt nå i rabarbra og bringebær sesongen. Deigen Ha alt det tørre i en bolle Tilsett mykt smør i terninger og smuldre smøret inn i deigen til deigen er blitt smuldrete Kutt rabarbraen i små biter Ha halvparten av deigen i bunnen av en ildfast form
finn frem tre bakeboller og en stavmikser. Det har vært mye baking i det siste og det kommer en masse godbiter fremover på bloggen, først ut er en frossen rabarbra ostekake som jeg lagde til min egen bursdag
Del opp rabarbraen og jordbærene i passe store biter. - 500 gram bær (250 g rabarbra og 250 g jordbær). #pai #smuldrepai #rabarbra #jordbær #havregryn #godt #kos #sommer #dessert #martehopstad 500 gram bær. 250 g rabarbra
Kan eg friste med smuldrepai med rabarbra og vaniljekrem, uten tilsatt sukker og gluten. Dette er ei av dei bedre kombinasjonane etter mi meining, søtt, friskt, krema, crunchy med masse sommersmak og sesongens rabarbra
Mens mørdeigen ligger til avkjøling kan du lage rabarbrakompotten. Dra kasserollen med rabarbraen av platen og tilsett litt av potetmelblandingen under omrøring
Hvis dere ikke liker rabarbra så går det fint ann å bruke bringebær eller andre frukter og bær også. Ha så oppi rabarbra, og vend inn med en slikkepott
En liten måned i året, så har jeg tilgang på moden rabarbra ute i hagen her. 5-7 stilker rabarbra (avhengig av tykkelse). Skrell og kutt rabarbraen i biter på ca 1 cm. 5-7 stilker rabarbra
Sjokoladekremen smaker himmelsk, og med den syrlige rabarbraen, balanseres det fint. Kaken er basert på en oppskrift jeg så i Maison Mat og Vin, men jeg byttet vekk sukkeret både i selve kaken og rabarbraen