røyke det selv). Wok med grønnsaker, strimlet svinekjøtt/kylling/laks og tamarisaus. Jeg har fått noen forespørsler om innlegg i det siste, blant annet om en guide til nyttige basisvarer, og om hvorfor jeg velger naturlig sminke og hudpleieprodukter
Mange purister vil si at jo lavere temperatur, jo bedre mat, men de siste årene har mange profesjonelle konkuransegrillere, brukt litt høyere temperaturer, fordi teknologien på de moderne røykerne gjør dette mulig
Det egner seg godt til å lage pølse, og her er en variant som også inneholder svinekjøtt. 1 kg svinekjøtt. Jeg røykte pølsene i ca 12 timer, og lot de henge i røykekassa over natten. 1 kg svinekjøtt
Mange purister vil si at jo lavere temperatur, jo bedre mat, men de siste årene har mange profesjonelle konkuransegrillere, brukt litt høyere temperaturer, fordi teknologien på de moderne røykerne gjør dette mulig
Her får du også vaktel- og andeegg, fabelaktig svinekjøtt og levende strandkrabber. Etter at jeg flyttet til Oslo og begynte i arbeidslivet utviklet jeg meg videre i matinteressen, men det var egentlig først for 10 år siden da jeg og mannen min sluttet å røyke at matinteressen virkelig skjøt fart