Jeg bruker selv en UDS til varm og kaldrøyking i vår egen røykeovn som vi selger. Det er også mulig å røyke andre ting, som egg, frukt, nøtter, bønner, grønnsaker, ost og mye mer
Jeg mener sånn røykeovn. Min far har sagt det er en god ovn. Men hva skal jeg røyke. -Du skjønner jeg har en nabo som har røykeovn, han røyker dette kornet for meg,og så bruker jeg det som "crust" (skorpe) på brødene jeg baker
Torven ble satt på plass, slik at røyken ikke skulle avsløre skjulestedet. Denne oppskriften tar utgangspunkt i at lammet skal langtidssteke opp til 7 timer i stekeovn. Langtidsstek midt i ovnen på 90 grader i 7 timer, eller 120 grader i 5 timer. Om man ønsker, kan en legge på litt fetaost og sette brettet inn i ovnen igjen på 250 grader i t minutter ( etter å ha fjernet folien)
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
1. Renskjær elgsteken for eventuelle hinner. Rør ut salt i vann og hell saltlaken i en dobbel plastpose. Legg kjøttet i laken, press ut luft fra posen og knyt igjen
Jeg kan lage fantastisk mat innendørs og delikate desserter, men jeg har ingen interesse av eller behov for å stå i røyken fra en grill luktende av gass eller kull med et maskulint grillforkle og store grillredskaper
Vår erfaring er at den slipper røyken INN i rommet, men nok om dette. Da jeg kjøpte Electrolux stekeovn, hadde den ikke full kapasitet på plater og ovn
Mange purister vil si at jo lavere temperatur, jo bedre mat, men de siste årene har mange profesjonelle konkuransegrillere, brukt litt høyere temperaturer, fordi teknologien på de moderne røykerne gjør dette mulig
Jeg bruker selv en UDS til varm og kaldrøyking i vår egen røykeovn som vi selger. Det er også mulig å røyke andre ting, som egg, frukt, nøtter, bønner, grønnsaker, ost og mye mer
Sett i 220 graders ovn i 20 minutter. Både i Italia og Frankrike er geitekidd påskemat. Kanskje har mange her hjemme trodd at det smaker stramt av geit