I denne oppskriften er smøret byttet ut med olje og yoghurt, jeg har brukt frosneblåbær som fyll, men du kan bruke andre frosnebærtyper, det er heller ingen ting i veien for at du kan bruke stivt syltetøy eller friske bær
Jeg har hatt marmeladen på små glass som jeg putter i fryseren da jeg ikke har så gode muligheter til oppbevaring avsyltetøy og for di denne marmeladen inneholder lite sukker
Har du ikke blåbær er den super med eplemos, rørtebringebær eller plommer. -) Den skal definitivt prøves i ulike varianter, da jeg har spisskammerset fullt av mos, syltetøy, frysetøy og frosne hele bær
Jeg tok jordbærsyltetøy på mine. Det er en super kilde til mange næringsstoffer, blant annet folat, vitamin A og K i form av karotenoider og en rekke antioksidanter
Gjerne med vaniljekesam, frosnebær eller syltetøy. Denne helgen har jeg hatt besøk av lillebror med familie så med to små pluss gutta ble det tidlig på´n i dag
~ Jordbærsyltetøy som smakte ekte, rørtebær. La det varme seg godt opp mens du rører med innimellom, etterkvart vil blandinga løse seg til en jevn masse (jordbær vil kanskje ikkje løse seg opp på samme måte som bringebær, mos da med en stavmikser til en jevn masse)
Topp gjerne med nøtter, frisk frukt/bær, "vaniljekrem", sukkerfritt syltetøy, rørtebær etc. Mangosmaken var ny, men bringebærvarianten har vert en favoritt siden Mai, og mange av dåkke har sikkert sett den fleire ganger før
Stek neste, og legg oppå den andre, og smør igjen med blåbærsyltetøy, Fortsett til det er en stabel. Server pannekakene enten som stabel eller ved siden av en klatt krem, og strø over friske bær, eller du kan tine frosnebær i en gryte og servere som varm bærsaus