Du trenger bare ferske jordbær, sukker og en liten skvett sitronsaft. Og så rører jeg dette sammen med sukker og sitronsaft helt til sukkeret er oppløst
Det er ingen hemmelighet at jordbær og sjokolade smaker ufattelig godt sammen. I går kveld var jeg hos kjæresten og det var det var sjokoladedyppede jordbær som ga idèen om en raw kake som utnyttet denne smaks kombinasjonen til det ytterste
♥ Når jeg lager Rørtejordbær eller Rørt bringebærsyltetøy synes jeg det er godt å blande i litt sitronsaft, men dette er ikke nødvendig her fordi ripsene er syrlige nok
jordbær, blåbær og bringebær. Visp kremost, yoghurt, sukker, sitronskall og sitronsaft. 15 (225 g) digestivekjeks 75 g smør500 g kremost naturell3 dl yoghurt naturell1 pk sitrongelé1,5 dl vann75 g sukkerrevet skall av 1/2 sitron+- 2 ss sitronsaft (helst ferskpresset, praktisk å bruke saften fra sitronen du rev skallet av)- pyntfriske bær som f. 2 ss sitronsaft
Smaker som sagt nydelig og går utmerket som fyll i kaker,sammen med jordbær er det en smaksbombe. Pisk så sammen eggeplommene og bland ut maizenamelet ditt i sitronsaften din
Server nystekte pannekaker med friske eller rørte blåbær og en god suppe til. Bruk de friske bærene du liker best slik som bringebær, rips eller jordbær
Sjokolademousse + jordbær- og bringebærsorbet. 1 ss sitronsaft. 100 g jordbær og bringebær. Jeg brukte 1 ss sitronsaft, men tilsatte også litt eplemost som jeg hadde i kjøleskapet. 1 ss sitronsaft. 100 g jordbær
(kan også tilsette saften fra blåbær, bringebær eller jordbær). Helt til slutt kan du tilsette karamell, sitronskall, sitronsaft, appelsin eller saft fra bær (dette gir også fin naturlig farge)