Røkt svinekam med sennep oppskrifter

Langtidsstekt SVINEKAM 65°C - 8 timer

Langtidsstekt SVINEKAM 65°C - 8 timer

Her har jeg servert krydret sennep -og honning marinert, langtidsstekt svinekam, med fløtegratinerte poteter, ovnsbakte grønnsaker og brun saus
Fransk på lokalnorsk

Fransk på lokalnorsk

choucrote (sauerkraut), riesling fra Alsace, saltet og røkt svineknoke av eplegris fra Sauherad, produsert på Vinje slakteri, så bacon fra Edland Kjøtt på Haukeli, ved siden av lettsaltet sideflesk fra Vinje Slakteri
Røkt svinekam med tomatsaus

Røkt svinekam med tomatsaus

Sørg for at svinekammen er romtemperert og smør den inn med sukker- pepper og sennepsblandingen på alle sider
Enkel hvit saus med smak av sennep.

Enkel hvit saus med smak av sennep.

og er vår foretrukne saus til røktsvinekam. Enkel hvit saus med smak av sennep. Til svinekjøtt passer det godt med hvit saus,
Sennepssaus med rosmarin

Sennepssaus med rosmarin

Her har jeg servert den til røktsvinekam. Sil sausen og smak til med ev. Tilsett sennep, kalvefond, vann og rosmarin

Innbakt fylt hamburgerrygg

Hamburgerrygg er lettsaltet, røkt, kokt svinekam, ferdig til å spises uten tilberedning. Legg platene inntil hverandre, fukt kantene med litt vann og trykk dem sammen til en stor plate

Smaksrike Sommerkotteletter

Røktsvinekammed tomat pestoGratinert røktsvinekammed sjampingjongstuingDel på. (Det er bare bra om de ligger med saus på i kjøleskapet en stund/noen timer/ett døgn, men ta da gjerne mer saus på når du legger de på risten)

Cumberlandsaus

o Passer til fugl, viltstek, paté, kokt kald skinke, røktsvinekam, tunge. Skrell frukten med potetskreller og skjær deretter skallet i nåletynne, korte strimler