Røkt pølse oppskrift oppskrifter

Aspargessuppe med røkt pølse og parmesan

Aspargessuppe med røkt pølse og parmesan

Pølser. Varm en stekepanne på medium varme, og legg i pølsene når oljen har blitt varm. Da gjenstår det bare og helle over suppen, legge i pølsebitene og tynne skiver av parmesanost sammen med aspargestuppene og litt fersk kjørvel
Mer pølse

Mer pølse

Krydra med hvitløk, salt, chili og røkt paprika. Pølsene jeg lagde i vår fikk bein å gå på, om jeg hadde tenkt det var sommerens grillpølser, så tok jeg feil
Glutenfri Pølser

Glutenfri Pølser

Gilde røktjulepølse. Røkt med bøkeflis. Trenger du en glutenfri pølsebrødoppskrift så kan du besøke denne bloggen
Røkt skinke

Røkt skinke

Jeg så en oppskrift fra USA med skinke på boks som ingrediens, og valgte å prøve dette selv. Dette ble for meg en super combo, som jeg kommer til å teste ut med hele pølser av kokt skinke på ca 3 kg, for servering til arrangement
Gulasj m/ ungarsk pølse

Gulasj m/ ungarsk pølse

Smak til med litt agavesirup for å fremheve sødmen i grønnsakene, samt smak til med chipotle (røkt paprika)salt og pepper
Kyllinggumbo med krydret pølse

Kyllinggumbo med krydret pølse

Pølsebitene brunes også, og kjøttet settes til side. Så tilsettes kraft, kylling, pølse og krydder. Dette er selvfølgelig nok til mye mer enn denne retten, men du kan alltid halvere eller bruke 1/4 av mengden ingredienser i oppskriften. ca 800 g god, røktpølse kuttet i passe biter
Grønnsakssuppe med pølser

Grønnsakssuppe med pølser

Ha alt untatt pølse og hakket bladpersille i en stor kjele. 2,5 gilde go og mager røktkjøttpølse. Ha oppi pølsene og persillen og la trekke i 3-4 minutter
Pølsegrateng

Pølsegrateng

Jeg brukte røktkjøttpølse, men man kan bruke hva som helst- bare husk å ta av skinnet. Den er superenkel å lage, her kommer oppskriften
Smakfull søtpotetmosgrateng

Smakfull søtpotetmosgrateng

Røkt laks er et pålegg mange bruker, dette inneholder mye salt, og i tillegg er det vanlig å ha på egg med salt på toppen
Horn med pølsebiter, hvitost og tomatsaus

Horn med pølsebiter, hvitost og tomatsaus

  Oppskrift deig6             dl            Hvetemel50           gram     Gjær2             ss            Sukker1             ts            Salt70           gram     Smør eller margarin5             dl            Melk (Helst h-melk)1             stk          Egg til penslingStep 1Legg alt det tørre i en bakebolle og varm melk og smør / margarin til 40 grader. Rør ut fersk gjær i det våte eller tørr gjær i det tørreStep 2Hell vesken over det tørre og elt deigen godt (5 minutter)Step 3Legg over et klede og sett deigen et lunt sted og la den heve til dobbel størrelse Oppskrift fyll 600      gram   pølse (røkt, wiener eller grillpølse)1          stk       Vanlig løk2          ts         Pizzakrydder eller oregano2          ts         Paprikapulver2          stk       Fedd hvitløk2          bokser Flodde tomater Olivenolje til stekingReven hvitostLitt salt og pepperStep 1Kutt pølsebiter, hvitløk og løk i små biterStep 2Fres pølsene, hvitløken og løken i olivenolje i en kjele på middels varme et par minutterStep 3Tilsett krydder og flodde tomater og la blandingen koke til det er «tørt» ca 20 minutterDu skal koke det «tørt» fordi da vil ikke tomatsausen renne ut av hornene så lett når du steiker de. 600 gram pølse
Pastagrateng

Pastagrateng

Du kan også bruke rester av annet kjøtt som svinkekam eller pølser. Pølseform med pasta og grønnsaker. 300 gr pasta250 gr røkt skinke eller bacon1 fedd hvitløk1 løk1 pk spinat200 gr ost. 250 gr røkt skinke
Makaronikalas

Makaronikalas

En glitrende anledning til å blande guilty pleassures-ingredienser som pølse, bacon, ost og h-melk til middag
Shakshuka (Egg i tomat- og paprikasaus)

Shakshuka (Egg i tomat- og paprikasaus)

Så er det fritt frem for å improvisere for den som vil – prøv for eksempel med krydret pølse som chorizo, eller krydre tomatsausen med spisskummen eller røkt paprika