Pølser. Varm en stekepanne på medium varme, og legg i pølsene når oljen har blitt varm. Da gjenstår det bare og helle over suppen, legge i pølsebitene og tynne skiver av parmesanost sammen med aspargestuppene og litt fersk kjørvel
Krydra med hvitløk, salt, chili og røkt paprika. Pølsene jeg lagde i vår fikk bein å gå på, om jeg hadde tenkt det var sommerens grillpølser, så tok jeg feil
Jeg så en oppskrift fra USA med skinke på boks som ingrediens, og valgte å prøve dette selv. Dette ble for meg en super combo, som jeg kommer til å teste ut med hele pølser av kokt skinke på ca 3 kg, for servering til arrangement
Pølsebitene brunes også, og kjøttet settes til side. Så tilsettes kraft, kylling, pølse og krydder. Dette er selvfølgelig nok til mye mer enn denne retten, men du kan alltid halvere eller bruke 1/4 av mengden ingredienser i oppskriften. ca 800 g god, røktpølse kuttet i passe biter
Ha alt untatt pølse og hakket bladpersille i en stor kjele. 2,5 gilde go og mager røktkjøttpølse. Ha oppi pølsene og persillen og la trekke i 3-4 minutter
Forretten bestod av røkt ørret med syltet fennikel, salat og flatbrød (husets, ikke vårt). som tilbehør til middag, rundt en pølse eller med sukker, smør og kanel på
Oppskrift deig6 dl Hvetemel50 gram Gjær2 ss Sukker1 ts Salt70 gram Smør eller margarin5 dl Melk (Helst h-melk)1 stk Egg til penslingStep 1Legg alt det tørre i en bakebolle og varm melk og smør / margarin til 40 grader. Rør ut fersk gjær i det våte eller tørr gjær i det tørreStep 2Hell vesken over det tørre og elt deigen godt (5 minutter)Step 3Legg over et klede og sett deigen et lunt sted og la den heve til dobbel størrelse Oppskrift fyll 600 gram pølse (røkt, wiener eller grillpølse)1 stk Vanlig løk2 ts Pizzakrydder eller oregano2 ts Paprikapulver2 stk Fedd hvitløk2 bokser Flodde tomater Olivenolje til stekingReven hvitostLitt salt og pepperStep 1Kutt pølsebiter, hvitløk og løk i små biterStep 2Fres pølsene, hvitløken og løken i olivenolje i en kjele på middels varme et par minutterStep 3Tilsett krydder og flodde tomater og la blandingen koke til det er «tørt» ca 20 minutterDu skal koke det «tørt» fordi da vil ikke tomatsausen renne ut av hornene så lett når du steiker de. 600 gram pølse
Du kan også bruke rester av annet kjøtt som svinkekam eller pølser. Pølseform med pasta og grønnsaker. 300 gr pasta250 gr røkt skinke eller bacon1 fedd hvitløk1 løk1 pk spinat200 gr ost. 250 gr røkt skinke
Så er det fritt frem for å improvisere for den som vil – prøv for eksempel med krydret pølse som chorizo, eller krydre tomatsausen med spisskummen eller røkt paprika