Server med creme frâiche eller rømme og sammen med laks, rogn eller spekemat. Blinis er av russisk opphav og passer ypperlig som enten som en lett servering eller som brunsj-rett
Omelett fylt med cottage cheese og røktlaks. Fyll deretter med cottage cheese original og røktlaks. Jeg tror dere likte det lille blogg-innlegget hvor jeg hadde samlet opp litt middags-tips til dere tidligere i uken
Speltlompe med røktlaks og philadefilaost + frukt og grønnsaker. I stedet for å servere godteri og chips kan du smøre speltlomper med philadelfia light, røktlaks og ruccolasalat
Valget falt på laksewraps, som helt klart skal lages flere ganger. Jeg fylte to speltlomper med 100 g røktlaks, 40 g philadelphia light, rød paprika, purreløk og ruccola. 100 g røktlaks
Men jeg har spist røkt pigghå, stekt kamskjell og scampi servert av kokk, marinert kamskjell, hjortefilèt, indrefilèt, lammefilèt, kalvetunge, oksenakke, laks, torsk, patè, reker, krabbe, laks og et utall salater og annet tilbehør
Kvalitetsprodukter av ulike råvarer fantes selvfølgelig overalt… under ser du godt sideflesk fra Hotel Grisego bli til bacon, samt røktvilllaks fra Leiren laks ( til høyre)
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Pepperlaks, gravet laks, røkt kveite (tror jeg) og sennepsaus - VELDIG godt. Sylte, skinke, okserull, røkt elg, salater, noe skalldyr, spekemat og noe annet digg