Pensle inn oljen på hele kyllingen og krydre den godt med salt, pepper og røkt paprika. Røkt paprika. Ingenting er vel bedre enn nygrillet kylling med sprøstekt kyllingskinn og saftig kjøtt ♫♥♫
Elg/Viltkjøtt blir veldig godt når man varmrøyker det. Av erfaring vet jeg at det blir supergodt hvis det i tillegg blir stekt på lav temperatur i grillen/røykeren
Det brukes gjerne til grillmat og gir en "smoked" (røkt) smak. Grill er synonymt med kjøtt for mange, da er det gøy å imponere litt med hjemmelagde veggisburgere
En fløyelsmyk dipp med intens smak av røkt aubergine som alle elsker. Skjærer du aubergine i tynne skiver og legger de pågrillen får de en nærmest kjøttaktig mektighet, både i smak og konsistens
Pulled pork er et samlebegrep påkjøtt som i utgangspunktet er seigt, men som tilberedes i mange timer slik at det blir så mørt at man kan plukke det fra hverandre med to gafler
Når det gjelder selve burgeren så bruker jeg kun kjøtt av god kvalitet, røkt skogsbacon som jeg finhakker og blander inn i karbonadedeigen for å få inn litt fett og ekstra smak
Gni inn kjøttet med rikelige mengder røkt paprikapulver, salt og timian. Jeg bruker oftest knoke, enten saltet eller røkt, det er veldig billig og blir helt supert
Har du ikke kjøttkvern, kan du kutte opp kjøttet for hånd med en kjøttkniv. Det første programmet av Norges Grillmester vises på TV, og alle grillkunnskaper og fadeser skal vises for offentligheten
Det jeg likte spesielt godt med denne suppen er at det er lett å bygge den ut med smak av urter, den kan få mer syre, mer styrke, og alle mulige typer kjøtt vil passe til - alt fra knøttsmå kyllingboller til kjøtt fra en oksehale og chorizo for å nevne noe
Grønnsakspaella med safran og røkt paprika. Så begynte noen av vennene hennes å ymte frempå om at mye av maten hennes minte til forveksling om trendy vegetarretter, bare at hennes var med kjøtt
Pinnekjøtt selges som røkt eller urøkt. Røkt eller urøkt. La så pinnekjøttet få sprø overflate under grillen i en fem minutters tid (følg med hele tiden, slik at det ikke blir svidd), og så kan du servere
Dette er ikke reklame, men et helt ektefølt tips til deg som liker svin, liker å grille, liker ting som er gjort litt skikkelig, kjøttprodukter som inneholder kjøtt – og ikke minst – til deg som liker å vite hvor maten din kommer fra
Stykke av svin, gjerne forhåndskrydret (tørrmarinert) over en lengre periode, stekt/bakt/røkt/grilletpå lav varme over lengre tid, revet fra hverandre med enten hender eller gafler
Røkt mat holder lenger og får en særpreget røyksmak, som mange liker. Kaldrøyking er den tradisjonelle måten å røyke kjøtt og fisk på, fordi den gir god konserverende effekt