Røkt kjøtt på grillen oppskrifter

Grillet hel kylling i AirFryer ♫

Pensle inn oljen hele kyllingen og krydre den godt med salt, pepper og røkt paprika. Røkt paprika. Ingenting er vel bedre enn nygrillet kylling med sprøstekt kyllingskinn og saftig kjøtt ♫♥♫
Røkt elgstek

Røkt elgstek

Elg/Viltkjøtt blir veldig godt når man varmrøyker det. Av erfaring vet jeg at det blir supergodt hvis det i tillegg blir stekt lav temperatur i grillen/røykeren
Pulled Pork med coleslaw og ovnsbakte poteter

Pulled Pork med coleslaw og ovnsbakte poteter

Pulled pork er et samlebegrep kjøtt som i utgangspunktet er seigt, men som tilberedes i mange timer slik at det blir så mørt at man kan plukke det fra hverandre med to gafler
Burger med stil!

Burger med stil!

Når det gjelder selve burgeren så bruker jeg kun kjøtt av god kvalitet, røkt skogsbacon som jeg finhakker og blander inn i karbonadedeigen for å få inn litt fett og ekstra smak
Superenkel pulled pork (langstekt svinekjøtt)

Superenkel pulled pork (langstekt svinekjøtt)

Gni inn kjøttet med rikelige mengder røkt paprikapulver, salt og timian. Jeg bruker oftest knoke, enten saltet eller røkt, det er veldig billig og blir helt supert
Burgergrilling på God Morgen, Norge!

Burgergrilling på God Morgen, Norge!

Har du ikke kjøttkvern, kan du kutte opp kjøttet for hånd med en kjøttkniv. Det første programmet av Norges Grillmester vises TV, og alle grillkunnskaper og fadeser skal vises for offentligheten
BUTTERNUT SQUASH SUPPE

BUTTERNUT SQUASH SUPPE

Det jeg likte spesielt godt med denne suppen er at det er lett å bygge den ut med smak av urter, den kan få mer syre, mer styrke, og alle mulige typer kjøtt vil passe til - alt fra knøttsmå kyllingboller til kjøtt fra en oksehale og chorizo for å nevne noe
Kjøttfri mandag

Kjøttfri mandag

Grønnsakspaella med safran og røkt paprika. Så begynte noen av vennene hennes å ymte frempå om at mye av maten hennes minte til forveksling om trendy vegetarretter, bare at hennes var med kjøtt
6 måter å lage pinnekjøtt på

6 måter å lage pinnekjøtt på

Pinnekjøtt selges som røkt eller urøkt. Røkt eller urøkt. La så pinnekjøttet få sprø overflate under grillen i en fem minutters tid (følg med hele tiden, slik at det ikke blir svidd), og så kan du servere
A for …

A for …

Asparges har meget aromatisk og fin smak og egner seg derfor også godt som tilbehør til stekt og røktkjøtt og fiskeretter

Fjellgris til folket!

Dette er ikke reklame, men et helt ektefølt tips til deg som liker svin, liker å grille, liker ting som er gjort litt skikkelig, kjøttprodukter som inneholder kjøtt – og ikke minst – til deg som liker å vite hvor maten din kommer fra

Revet svin med lettsaltet eple & gulrotsalat!

Stykke av svin, gjerne forhåndskrydret (tørrmarinert) over en lengre periode, stekt/bakt/røkt/grillet lav varme over lengre tid, revet fra hverandre med enten hender eller gafler

Med kua i sentrum:

Bruk den gjerne også til koldtbord, forretter eller pastasalater, for eksempel med røkt ørret, asparges og egg
Ovnsbakt svineknoke II

Ovnsbakt svineknoke II

Skulle du finne en som er røkt, kan det gå, men jeg vet ikke helt om epler og røyksmak matcher. Det kunne vært litt mer kjøtt denne knoken
Røyking av mat

Røyking av mat

Røkt mat holder lenger og får en særpreget røyksmak, som mange liker. Kaldrøyking er den tradisjonelle måten å røyke kjøtt og fisk , fordi den gir god konserverende effekt