Sprøstekte torsketunger er noe av det aller beste jeg kan spise og står alltid på menyen når jeg reiser hjem til min mor som bor ved det heftige og lunefulle Stadhavet
I kveld røk resten av hummerne i frysen med i et fantastisk festmåltid. Jeg laget en rød pesto som jeg hadde over hummerne med litt revet parmesan på toppen
God mandag alle sammen. Nå nærmer det seg slutten på skoleåret og starten på feriesesongen - YAY. Nå som grillsesongen er også i full gang tenkte jeg å dele min versjon av potetsalat
Denne søndagen er lang kjenner jeg. Var barnevakt hos søs, og med 5 barn i hus og morgen kl 05. 00 var det litt mindre trøkk på morgentreningen kan man si
Haha, nå har vi hatt det (h)ysterisk morsomt med et prosjekt igjen. ). OK, kanskje det er nok ost-yst-hyst-humor for denne gangen, men uansett - vi har laget vår egen ost