Helstekt hjortefilet med glaserte rotgrønnsaker, kremet sopp og rødvinssaus med sjokolade. Imidlertid blir ingen oppskrifter presentert her uten sous vide involvering, så «Broren til» fikk gjøre gjesteopptreden og ledet forretten trygt gjennom noen runder i zip lokk poser
Helstekt indrefilet av elg servert med linser, rotgrønnsaker, ovnsbakt sjalottløk og rødvinssaus. Ytrefilet (godt mørnet) av hjort eller rein kan tilberedes på samme måte
Helstekt lammelår med ovnsbakte grønnsaker, potetgrateng og rødvinssaus. Gratengen var en ny oppskrift hos meg, og den ble en innertier som jeg varmt kan anbefale til kjøtt og vilt
Reinsdyrfilet med potet- og selleristappe, rødløkkompott, traktkantarellsymfoni og rødvinssaus. Noen av hovedråvarene har vært planlagt litt over tid, mens andre har kommet mer tilfeldigtil