Rødvinssaus til vilt oppskrifter

Fritt vilt…på jakt etter perfeksjon

Fritt vilt…på jakt etter perfeksjon

Helstekt hjortefilet med glaserte rotgrønnsaker, kremet sopp og rødvinssaus med sjokolade. Imidlertid blir ingen oppskrifter presentert her uten sous vide involvering, så «Broren til» fikk gjøre gjesteopptreden og ledet forretten trygt gjennom noen runder i zip lokk poser
Skogens konge på menyen

Skogens konge på menyen

Helstekt indrefilet av elg servert med linser, rotgrønnsaker, ovnsbakt sjalottløk og rødvinssaus. Ytrefilet (godt mørnet) av hjort eller rein kan tilberedes på samme måte

Lammestek, kantarell- og potetgrateng med sjysaus

Helstekt lammelår med ovnsbakte grønnsaker, potetgrateng og rødvinssaus. Gratengen var en ny oppskrift hos meg, og den ble en innertier som jeg varmt kan anbefale til kjøtt og vilt
Saltstima elgbiff

Saltstima elgbiff

Server med hasselbach poteter, rødvinssaus og kokte grønnsaker, eller noe annet godt. Har du lyst på noe ekstra godt til helgemiddagen
Plommesaus

Plommesaus

Rødvinssaus. Har du plommer så kan du lage en fantastisk saus som passer perfekt til svinekjøtt, and og vilt

Godt nytt år!

Reinsdyrfilet med potet- og selleristappe, rødløkkompott, traktkantarellsymfoni og rødvinssaus. Noen av hovedråvarene har vært planlagt litt over tid, mens andre har kommet mer tilfeldigtil
Fra dypeste hav til høyfjellet

Fra dypeste hav til høyfjellet

Breiflabb med rødvinssaus, hjertesalat og aromasoppTil denne oppskriften prøvde vi å følge en oppskrift fra boka Sult, fisk

Den gamle kokeboka

Rødvinssaus er kjempegodt til. Til fisk, kan man ha dill i olja, og tilvilt kan man putte på en kvist med einer, og bær fra samme plante

Hav og himmel

Urtebakt torsk servert med spinat og østersopp, potetmos og rødvinssaus. Etter en tids fravær er nå våre treretterslørdager tilbake