Litt avhengig av hva slags kjøtt og krydderier du velger å bruke, kan dette bli alt fra svært billig hverdagsmat (svin og kylling) til gourmetmiddag (hva med reinsdyr
Jeg hadde aldri tilberedt carré-stykker før - så dette var en ny opplevelse. Denne oppskriften tok jeg ut av mitt eget hode her forrige helg da vi var så heldige å få et flott stykke svinecarré av noen i familien
sausen var nydelig, men smakte med rødvinssaus med rosépepper enn rosépeppersaus). Smeltet så smør i micro og helte over potetene og vendte rundt på potetene til smøret stivnet fast på potetene
Sammen med maten i dag skal jeg servere rødvinssaus og salte poteter. Denne gangen ble det gul paprika, rød paprika, tomat, løk og i tillegg slang jeg på noen minigulerøtter for mini's skyld
Jeg spiste rillete på kongekrabbe og krabbe med sitronaioli, syrnet fennikel, krabbeglaze og ristede peanøtter til forrett, brasert svinekjake og pancopanert høyrygg av svin med rødvinssaus, rårørt traneær, rosenkål og rotgrønnsakspurè til hovedrett og varm sjokolade kake med valnøttscookie, kaffe og sitrongressiskrem til dessert
Rødvinssaus er kjempegodt til. Det er flere av rettene som er mulig å sette sammen til en litt finere meny, samtidig som jeg jo har tenkt at det viktigste er å ha noe som smaker ganske godt til vanlig
Har du planer om å servere biff nå til helgen. Rødt kjøtt er kjøtt fra svin, storfe og sau. Rist i pannen mens du steker kornene (uten olje- helt tørt) til de begynne rå poppe rundt og til du kjenner at det lukter litt brent