Så serveres dette med panna på bordet, pynt med sitronbåter og det smaker med godt brød til. Dytt de rensede rekene nedi den varme risen, legg erter og chorizo på toppen
Denne gangen brukte jeg rød fisk, men sist hadde jeg torsk i biter, sei, steinbit, scampi kylling, svinekjøtt og lammekjøtt alt vil gå til denne risottoen
Risotto er nydelig, som egen rett eller som tilbehør. Ha så i risen og rør et par minutter. Og denne risottoen greier seg helt fint alene uten noe tilbehør
Deilig kyllingpå soft risotto. Anrett maten oppå silkemyk risotto. Varm opp oljen i stekepanne og stek kyllingterningenepå middels varme til lysebrune på alle sider
bruk helst Basmatiris da den er tørr og lett og steke etterpå. Visp sammen egg og litt vann og stek det i olje på svak varme til egget klumper seg i små biter
Hakkede friske urter (jeg brukte timian, rød basilikum, grønn basilikum og bladpersille). Risottoen kan varmes forsiktig opp med litt vann og serveres til middag dagen etterpå også