Restene av paien er dessuten veldig kjekk lunsjmat. Ha deretter oppi hakkede tomater og pesto. 1 rød chili, fjern frøene om du ikke vil ha paien veldig spicy. 4-5 ss rødpesto. 1/2 rød paprika. Prikk deigen godt i bunnen med en gaffel før den forstekes uten fyll på 200 grader i 10-15 minutter. 1/2 løk 1 rød chili, fjern frøene om du ikke vil ha paien veldig spicy. 4-5 ss rødpesto. 1/2 rød paprika
Dette hadde vi til middag i forrige uke. Det inneholder 4 av mine favorittingredienser - kylling, chili, parmasan og bacon - så det kunne jo ikke slå feil
Smør et lag med rødpesto og kutt skiver av mozerella og legg på. Krydre kyllingfilet med salt og pepper før du kutter den opp i midten slik som et hamburgerbrød, ikke kutt helt igjennom
Den består av grov penne, fløte, rødpesto, grønne erter, spinat og tomater bakt i ovnen. Hell av vannet, bland i fløte og pesto, kvern over litt pepper og server med de bakte tomatene
Del opp grønnsakene og steik kyllingfilet i pestoen. 200 gr kyllingfilet, 2 ts rødpesto, salatblanding (rødkål+spinat+isberg), tomater, oliven og pecorino. 2 ts rødpesto
Rødpesto. Grønn pesto. Pestoene oppbevares i kjøleskap, og holder seg godt i en drøy uke. Kjør alle ingrediensene, unntatt oljen, i en foodprosessor eller bruk stavmikser
bland så pesto sammen med fløten å hell over fisken. 500g torskefilet (jeg brukte gourmet ryggfilet av torsk) 1 dl rød tomat pesto 3 dl matfløte litt salt og pepper revet ost. 500g torskefilet (jeg brukte gourmet ryggfilet av torsk) 1 dl rød tomat pesto 3 dl matfløte litt salt og pepper revet ost
Kok Bavette Barilla al dente i rikelig, saltet vann, og ha i Pesto Rosso Barilla. Vask rucolaen og skjær den i strimler, hakk nøttekjernene og rist dem lett i olje i pannen