En av mine favoritt blandinger er rødbeter med gulrøtter, ingefær, hvitløk og tang. Det finnes mange ulike metoder for å fermentere mat, men her får du grunnoppskriften jeg bruker for "basic" surkål - enkelt og greit
Legg gelatinplatene til bløt i en mugge med kaldt vann. Jeg har pyntet med blåbær på toppen så vi får fargene rødt, hvitt og blått - dette er absolutt en dessert verdig for 17
Jeg hadde en venninne en gang som sa at for henne var rødvin livskvalitet. Denne type røre egner seg dårlig til å stå i en mugge i kjøleskapet for senere bruk
men det stod store mugger med isvann på hvert bord, stort PLUSS. Avsluttet kvelden ute på terrassen med ett glass rødt ❤️ Nydelig temperatur og utsikt ❤️ 21, etter kl
Hvordan skal man ellers forklare trangen til oversaltede, vasne pølser i tørre og ganeklistrende brødsylindre, pappskiver som kaller seg ferdigpizza og den moralske redselen for et glass vin på en søndag eller mandag, som kun overvinnes med oppdemmet trang til indre drukningsforsøk f
Jeg ble rød i kinna og ør. En ny tur på do, jeg har tømt en mugge med saft i det gode selskapet. Nei, hent en mugge med saft hun liker sier hun og ser på mannen
Her har jeg laget en superenkel salat med kikerter, massert grønnkål, avokade og paprika – og toppet den med den fermenterte squashen og strødde hempfrø på
Hell i en mugge og server kjøleskapskald. Her har du en enkel oppskrift på rød dessertsaus som er nydelig ved siden av riskrem til jul (oppskrift HER) men også ellers i året på f
Hell i en mugge og server kjøleskapskald med riskremen. og når man lager Risengrynsgrøt (oppskrift HER) er det veldig lurt å lage en stor porsjon slik at man har igjen til å lage Riskrem