Rått kjøtt heter på fint oppskrifter

Fyldig Blomkål Suppe

Fyldig Blomkål Suppe

 Dette vil da si at kroppen taper kalsium, med økt kjøttinntak. Artikkelen heter “Exploring a Low-Acid Diet for Bone Health”
Brosme brosme!

Brosme brosme!

Med et fast og fintkjøtt som holder seg i fine stykker. Brosmen lever av kreps, bløtdyr og fisk, og har en hummeraktig deilig smak, og et fast, hvitt kjøtt
Sopp i seneste laget!

Sopp i seneste laget!

Også da et lite kunstverk, den vanlige steinsoppen med sin kastanjebrune hatt og det hvite kjøttet som går over i fiolett til brunt rett under hatten

Det kommer stadig nye slanke metoder!

Rent kjøtt, rein fisk, egg er ypperlige kilder til proteiner. Men også i slankeoperasjoner har de jo et alternativ for de som ikke vil ta bort store deler av magesekken for alltid, det som heter Gastric Banding (mener jeg)
Pizza! Med hvitløksmarinert biff og hvitløksdressing.

Pizza! Med hvitløksmarinert biff og hvitløksdressing.

Eller kanskje du har lyst minikjøttboller, stekt kjøttdeig, pølsebiter, bacon eller spekeskinke. Ha kjøttstrimlene i en bolle og krydre med salt, pepper og tørket rosmarin (jeg har tørket rosmarin i en krydderkvern, og bruker den til «alt»)

Den gamle kokeboka

Det er ganske genialt å servere tapas, og da kan du bruke flere av oppskriftene, eksempler her er å lage marinerte oliven, marinert fetaost og marinert paprika, i tillegg til at du steker kjøttbollene med chili trepinner, og lager marinerte reker