Med et fast og fintkjøtt som holder seg i fine stykker. Brosmen lever av kreps, bløtdyr og fisk, og har en hummeraktig deilig smak, og et fast, hvitt kjøtt
Unngå råttkjøtt som biff tartar, spekemat osv. De fleste av restriksjonene når det kommer til kjøtt, er grunnet en parasitt som heter Toxoplasma gondii som kan gi toksoplasmose
Rent kjøtt, rein fisk, egg er ypperlige kilder til proteiner. Men også i slankeoperasjoner har de jo et alternativ for de som ikke vil ta bort store deler av magesekken for alltid, det som heter Gastric Banding (mener jeg)
Eller kanskje du har lyst påminikjøttboller, stekt kjøttdeig, pølsebiter, bacon eller spekeskinke. Ha kjøttstrimlene i en bolle og krydre med salt, pepper og tørket rosmarin (jeg har tørket rosmarin i en krydderkvern, og bruker den til «alt»)
Det er ganske genialt å servere tapas, og da kan du bruke flere av oppskriftene, eksempler her er å lage marinerte oliven, marinert fetaost og marinert paprika, i tillegg til at du steker kjøttbollene med chili på trepinner, og lager marinerte reker