Carpaccio lages av både råttkjøtt, fisk, skalldyr og til og med frukt. Dette er den opprinnelige versjonen med oksekjøtt, krydder, parmesan og olivenolje
Jeg har valgt å modernisere denne retten litt ved å bytte ut brødet med kjøtt. Andre brukte den gjerne som en forrett, da ofte med litt mer eksklusive ingredienser som parmesan og egg
Fruktkjøttet er hvitt, saftig og mykt. Asparges kan kokes og spises som forrett eller hovedrett. Aubergine er relativt stor og avlang med dyp sortlilla farge og hvitt kjøtt
Jeg innser at ganske mange ikke er begeistret for råttkjøtt. Heldigvis får jeg carpaccioen ferdig i min nærbutikk hvor jeg får irsk godt kjøtt uten tilsetningsstoffer og hvor jeg samtidig stoler på både hygienen og kvaliteten
Kombinasjonen av sødmen fra grønnsakene/frukten og det salte kjøttet gir en fantastisk smaksopplevelse, enten det er starten på et lengre grillmåltid eller som selvstendig rett på et tapasbord
Råttkjøtt og rå eggeplomme er kanskje ikke for alle, men for mange. Jeg valgte å bruke kvernet storfekjøtt med deilig tilbehør som salt kapers, rødløk, rødbet, revet frisk pepperrot, sennep og sprøstekt rugbrød
Enten alene eller som tilbehør til kjøtt og fisk. Som en forrett eller det lille ekstra i en rett. Server vaktelegg som tilbehør til en middag eller som egen forrett