Rå oksefilet oppskrifter

Oksefilet med smakfullt følge

Oksefilet med smakfullt følge

Oksefilet blir aldri feil. Brun oksefileten i melange/olje på begge sider i stekepanna. 60 grader (=medium, 55 grader=blodig/rå)
Carpaccio av oksefilet

Carpaccio av oksefilet

Carpaccio lages av både rått kjøtt, fisk, skalldyr og til og med frukt. Oksefilet i syltynne skiver er en stilig forrett som nærmest smelter i munnen
Biff Fajita

Biff Fajita

Den skal være ganska i midten. Det er fredag, men det er ikke tacomiddag for meg. Skal man ha tex-mex, så lager jeg taco fra bunn av med god biff, eller helst fajita

Steketemperaturer kjøtt

Oksefilet. Rare/rå = 55 grader. Rare/rå = 58 grader. Rare/rå = 58 grader. Rare/rå = 58 grader. Rare/rå = 54 grader. Rare/rå= 58 grader. Rare/rå = 56 grader. Rare/rå = 58 grader. Rare/rå= 56 grader
Biff tartar  YUKHOE (på koreansk vis)

Biff tartar YUKHOE (på koreansk vis)

Jeg er veldig glad rått, og biff tartar er intet unntak. 200(opptil 300g) marmorert og velhengt oksefilet, renskåret for sener, du kan godt bruke ytrefilet eller mørbrad, men den må være mørnet og fint marmorert

Oksefilet bresert i rødvin

Legg oksefileten tvers over, og brett prosciuttoskivene rundt, til en tett pakke. Fjern hyssingen og skjær deretter oksefilet og skinke i skiver