Rå laks varm soyasaus oppskrifter

Sushi med salmalaks & avokado

Sushi med salmalaks & avokado

Og til deg som er skeptisk - sushi er ikke bare fisk. Varm i mikroen i ca. Server sushi med soyasaus med wasabi, syltet ingefær (det beste
"Some like it rått."

"Some like it rått."

Eller tartar av laks og kamskjell, nydelige smaker og lekre farger. Stek det raskt på alle sider i smør/oljeblanding i varm panne
Reke og kyllingwok

Reke og kyllingwok

Bruker du kyllingfilet som ikke er stekt, må den skjæres i strimler og stekes i wokpannen først og så legges tilside mens du woker grønnsakene

Sushi

Utgangspunktet er fisk som marineres i lime og sitronsaft. Skjær laks og grønnsaker i strimler på ca

Laks teriyaki

Det bør være igjen en liten kjerne. Varm litt olje i en stekepanne. Legg spinaten i en kjele med litt av soyasausblandingen

Krydder og Marinader

Valmuefrø kommer opprinnelig fra middelhavsområdet og Sentral-Asia. De avgir litt røyk under denne prosessen, så hold varmen under kontroll

Sushikurs på Hadeland

Sushi er fisk som i  hovedsak finnes i tre varianter. •       Nigiri Sushi- laks og uer•       Maki torsk, avokado og wasabimajones •       Gunkan maki – agurk, lakserogn•       Californiamaki laks, agurk og vårløk•       Tempuramaki friterte scampi, mango og avokado•       Ponzusaus En rask liten ordlisteJapanske ingredienser

Salmon belly

Skinnet skal være sprøtt og kjøttet fremdeles litt rått. Bland soyasaus og ingefær i en bolle og legg laksen i