Vask limen og rasp av skallet og press ut saften. Rålakserose med avokado, vakkert og veldig godt. Skjær laksefileten i tynne skiver og legg den fint rundt avokadoen
Skjær laksen i tynne skiver og fordel skivene på to tallerkener, eller legg dem pent på et fat. Hvis du er i tvil om laksen er av en kvalitet som kan spises rå, bør den fryses ned til -20°C i minst 24 timer. 250 g skinn- og beinfri laksefilet av topp kvalitet. saft og revet skall av 1/2 lime. 2 ss laks- eller ørretrogn
Server med en limebåt slik at de som vil kan skvise litt lime i suppa. Laksa er en litt spicy form for nudelsuppe som har sitt utspring i en kombinasjon av det kinesiske og malaysiske kjøkken
Det gjør ingen ting om den er litt rå i midten. Smør søt chilisaus på fisken, riv over ingefær, hell over soyasaus, press over limesaft og legg smør ned i formen
Kvit fisk som er fast i kjøttet er eit fint utgangspunkt, god laks og ørret kan og prøvast. Men felles for metoden er «koking» av fisk i safta frålime eller sitron
Deretter skjærer du opp laksen i tynne biter og anretter. 300 gram fersk laks. 1 teskje lime. Finkutt chilien, og bland inn 3 ts med olivenolje, 1 ts limesaft og 1 ts sitronsaft. Relatert 300 gram fersk laks. 1 teskje lime
Ceviche består av rå fisk marinert i sitrussaft. Klem saften ut av lime og sitron, ha det i en bolle. Skjær laksen i terninger og bland den forsiktig inn
Sashimi er en japansk matrett, som består av fersk rå sjømat skåret i tynne skiver. Rør sammen ingrediensene til dressingen, smak til med lime og chilisaus