Av miljøhensyn er det sjelden jeg spiser kongereker/scampi. 10-15 råkongereker. Tilsett vårløk og stek i cirka 1 minutt før du tilsetter kongereker og steker de til de er rosa, cirka 2-3 minutter. 10-15 råkongereker
500 gram råkongereker (Jeg anbefaler villreker fra Argentina, da kan du spise dem med bedre samvittighet). 500 gram råkongereker (Jeg anbefaler villreker fra Argentina, da kan du spise dem med bedre samvittighet)
Skrell og rens scampi (husk og fjerne tarmen) hvis du bruker rå scampi. Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi
Men også Gyldendal følger matNorges manglende råvarekunnskap. Og de åpner med å si at «du kan bruke sjøkreps, men også scampi eller kongereker dersom det er lettere å skaffe»
Skrell og rens scampi (husk og fjerne tarmen) hvis du bruker rå scampi. Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi
Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi. 500 g rå kjempereker/scampi med skall. 500 g rå kjempereker/scampi med skall
Med det riktige navnet scampi, som denne fantastiske råvaren er kjent som utenfor Norge. Litt lenger borte lå det flere stabler av noe de kalte scampi, men som var oppdrettsrekene tigerreker eller kongereker
Bruker du rå scampi skal de stekes til de skifter farge til rosa. Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi