Mens pastaen koker går du videre med å kutte løk, hvitløk, stangselleri og sopp i smått. Surr de i litt olje i en gryte på medium varme til løken er blank og myk
Server med ris eller pasta - og gjerne en salat. Bruker du kesam skal du være litt forsiktig med at gryta koker fordi den lett kan skille seg, så bruker du det rører du den inn på slutten
Da det er masse blomkål i denne gryten, spiste vi denne gryten slik som den er uten noe tilbehør, men alle typer pasta smaker godt, potetmos og ris passer også
Smak til med salt og pepper. )Pølsegryte. (Dette er det nermeste jeg har kommet pasta. 1 Pølse med lavt karboinnhold 1/2 dl tomatpure1 dl seterrømme1/2 dl vannlitt løkbaconSmørsalt og pepper*Stek løk, pølsebiter og bacon i smør,tilsett rømme, vann og tomatpure
Denne gangen lagde vi spagetti, pannekaker, gryterett, pølsegryte, tomatsuppe, mm. Jeg har vært heldig, og fått lov til å være med på mange flotte turer opp igjennom årene, og da har det også blitt noen turer til Hellas