17. Mai er vi så glad i. Gratulerer med dagen alle sammen. Håper dere får en super feiring idag. ) Jeg sitter å leser til eksamen, så blir ingen feiring for meg i år
Jeg pyntet med freia sitt kakestrøssel-. Når jeg bodde i USA var det overraskende mange som hadde hørt om denne fantastiske norske kremkaken, det var faktisk flere som visste om bløtkake enn der var folk som visste at Norge ikke var hovudstaden i Sverige
Flett/tvinn litt marsipan og ha i kantene mellom hver marsipanetasje for å hindre at den lekker om du har fått mye væske i kaken eller bare for å pynte
Legg de avkjølte sviskene i et dørslag og la de dryppe litt av seg, men når du pynter kaken like før servering så kan det godt være litt lake på sviskene – det er veldig godt
Dette er en høy kremkake laget av to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge (den ble dessverre rosa istedet da jeg ikke fikk tak i wilton sin røde konditorfarge) og en bunn ble farget blå
Så pyntes det med blåbær og jordbær. Dette er en høy kremkake laget med to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge og en bunn ble farget blå (se lenger nede på siden hvordan det ble)