(Jeg delte den i tre lag, for da ble den tynn og trengte ikke dynkes)- Visp kremfløten til krem og ha i en sprøytepose- Smør et godt lag bringebærsyltetøy på bunnen- Fyll på krem på den andre bunnen- Legg bunnen med krem oppå bunnen med bringebær- Fortsett slik til alle lagene har bringebærsyltetøy og krem (eller annet fyll om du ønsker det)
Deretter kan du pyntekaken med akkurat hva som helst. Til dennekaken, valgte jeg fyllet vaniljekrem og friske bær, for å ha fyll som var nogen lunde vanlig marsipankakefyll, men også litt mer "moderne" for å få en friskere smak
Jeg brukte bringebærene og physalisene som ble til overs til å pynte rundt bunnen av kaken, og slik kan man også skjule eventuelle ujevne kanter eller bretter på marsipanen
Sikt i det tørre og bland deigen forsiktig sammen. Avkjøl kaken helt i formen. Løsne kaken forsiktig fra formen ved å skjære rundt kanten med en skarp kniv