Det er en oppskrift på en sprudlende punsj som er deilig å drikke på sommern snår det så varmen. Jeg abonerte på matbladet spis bedre og det var i mai nr09 jeg fant denne gode oppskriften. ) 09 jeg fant denne gode oppskriften
Da var det uthulning av gresskar som ble brukt til lykter og punsjbolle (kjempespennende med servering av punsj med appelsinjuice, sitronbrus og små vingummimark), blodige heksefingre lagd av kjeksdeig og kirsebærsyltetøy med mandler som ekle negler og for ikke å snakke om kveldens høydepunkt hvor man skulle finne flest mulig “hekseøyner” (druer) i en bøtte med mark (kokt spaghetti med litt olje)
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Vi begynner med en nyttårspunsj, en punsj som man like gjerne kan bruke i romjulens festligheter. Om du vil bruke den som punsj, så gang alle målene med 8
Forstå meg rett,jeg drikker ikke punsj på Aku Aku hele døgnet,og jeg fester ikke til langt på natt. For nå,når jeg har fri fra kakebakst og steking av wienerbrød på jobb,har jeg blitt helt besatt av boller og croissanter
Sett punsjebollene kaldt til de har stivnet. Form store boller (skyll hendene ofte i vann, for det blir litt klissete) og rull dem i hakkede, skåldede mandler (se tips)