Jeg lagde den hjemme hos meg i dag, og siden min nærbutikk ikke hadde kyllingklubber naturell brukte jeg overlår fra Prior, Favoritt kylling ~ ble skikkelig digg det også
I fobindelse med Prior sin lansering av filet av kyllinglår, ble jeg bedt om å lage to oppskrifter til den oppskriftsheftet som kom ut i butikkene i forbindelse med lanseringen
Jeg har i samarbeid med Prior laget et kort treningsprogram som du kan utføre mens du griller. Kylling er proteinrikt og magert, og passer derfor godt i forbindelse med trening
Så hva skulle grunnen være til å drasse med seg ei stor hel høne hjem fra butikken (jeg humret godt for meg selv der jeg gikk med “Gullhøna” fra Prior i handleposen, den var så stor at jeg til dags dato ikker har turt å sjekke hva den var “laget” av, langt mindre hvor den har vokst opp)
Kyllingen jeg har valgt å bruke er en hel kylling fra Prior, her får man med seg alle de forskjellige stykkene på kyllingen og viktigst av alt, skinnet er fortsatt der
Siden jeg ofte reagerer på krydderet på de ferdiggrilla kyllingene i butikken, så pleier jeg å kjøpe hele kyllinger fra Prior som jeg steker i ovnen selv
Den jeg brukte (fra Prior) er glutenfri,men innholder melk. Kjøleskapet mitt har tatt kvelden, så jeg måtte få spist opp kyllingen, pølsene og brekkbønnene som lå i fryseren
Disse er mye større og saftigere enn de stakkars kreka fra Prior, og de har forhåpentlig hatt det bedre i sitt lille kyllingliv før de ender som middag også
Har du sett at Prior har kommet ut med kyllinglår filletter. Finner du ikke disse i butikken kan denne gryten også lages med vanlige kyllinglår eller bryst
Jeg kjøper ikke Prior, men kylling fra Holte gård. Denne retten er like enkel som den er fantastisk god, min absolutte favoritt blant kyllingrettene jeg lager